STARTING A NEW PROJECT ?

Request for a Consultation

  Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

  Ζητήστε μας μια συνάντηση για να μιλήσουμε για το δικό σας Project

  Ονοματεπώνυμο*

  Εταιρεία/Ιδιότητα*

  Email*

  Τηλέφωνο*

  Το μήνυμά σας

  Με ποιό τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  Aντλούμε έμπνευση από το όραμά σας, από τον περιβάλλοντα χώρο, το τοπίο, τις τάσεις του σύγχρονου design αλλά και από την πολυετή εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε χώρους με αισθητική και χαρακτήρα, χώρους με ταυτότητα, τη δική σας ταυτότητα!

  Άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό
  Υψηλή ταχύτητα παράδοσης έργων
  160 σταθεροί συνεργάτες
  Παροχή όλων των υπηρεσιών για κάθε έργο
  Τεχνογνωσία & υψηλή ποιότητα κατασκευής
  Δυνατό aftersale service
  Ανάληψη έργων σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.
  Εγγύηση καλής λειτουργίας

  Γιάννης Περδικούλης

  Ο CEO της Brand Construction σας καλωσορίζει

  Ο σχεδιασμός του δικού σας οράματος αποτελεί για εμάς πρόκληση!

  Κάθε νέο project είναι για εμάς μοναδικό και ξεχωριστό. Με γνώμονα το δικό σας όραμα, με την εμπειρία των έργων που έχουμε υλοποιήσει μέχρι σήμερα, με πάθος για το design, την καινοτoμία και τη σύγχρονη αισθητική, αλλά και με οδηγό την λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα του χώρου, επιλέγουμε κάθε φορά τα καλύτερα υλικά και τις καταλληλότερες τεχνικές και μελετάμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και ολοκληρώνουμε το έργο που θα παρουσιάσει μπροστά σας αυτό που ονειρευτήκατε.

  We bring

  your project to life

  Πυλώνες Υπηρεσιών

  για όλα τα στάδια του έργου

  ΜΕΛΕΤΗ

  Είναι η αρχή μια επιτυχημένης δημιουργίας. Εκεί βασίζεται η ακρίβεια, η λειτουργικότητα, το κόστος, η ταχύτητα και η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Το πρώτο βήμα σε κάθε μελέτη είναι η καταγραφή των αναγκών του πελάτη. Η μελέτη και τα κατασκευαστικά σχέδια γίνονται πριν από την έναρξη των οικοδομικών εργασιών ώστε να αποτυπωθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες που θα καθοδηγήσουν τα συνεργεία στην άψογη εκτέλεση της κατασκευής.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  Διαθέτουμε την απαραίτητα εμπειρία και τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να υποστηρίξουμε άψογα την κατασκευή και την επίβλεψή της σε κάθε βήμα του έργου δίνοντας άμεση λύση σε επιμέρους ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με γρήγορες και αποδοτικές διαδικασίες που θα μας φέρουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους κατασκευής.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Επιλέγουμε τα καταλληλότερα υλικά και τεχνολογίες για να εξοπλίσουμε σωστά ένα έργο ανάλογα με τις απαιτήσεις του με στόχο την ποιοτική ολοκλήρωσή του.
  Η επιλογή του εργονομικού εξοπλισμού κάθε έργου γίνεται πάντα με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την υψηλή αισθητική.

  ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

  Δίνουμε έμφαση στα σημεία συνθέτοντας τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν την κατασκευή με σύγχρονη αισθητική προσέγγιση ώστε κάθε έργο να αποπνέει μια αίσθηση μοναδικότητας.

  Case Studies

  Δείτε τα πρόσφατα έργα μας

  Testimonials

  Ο λόγος στους συνεργάτες μας

  "Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με τη Brand Construction. Οι εργασίες γίνανε στο σωστό χρόνο, χωρίς λάθη και χωρίς καμία δική μας παρέμβαση.  Επιπλέον το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άψογο και αποδείχθηκε πολύ σωστά μελετημένο καθώς καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη μας και ενισχύει την αγοραστική του εμπειρία."

  Μανώλης Μαρσέλλος

  Insurancemarket.gr

  Συνεργάστηκα με την Brand Constructions και τον κ. Περδικούλη το 2013 με την ιδιότητα μου ως διευθυντής προσωπικού και διαχείρισης στη ναυτιλιακή OSG. Η συνέπεια, η ειλικρίνεια και οι λογικές τιμές ήταν από τα βασικά στοιχεία της άψογης συνεργασίας μας. Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία για κατασκευές, διαμορφώσεις ή ανακαινίσεις επαγγελματικών ή οικιακών χώρων καθώς επίσης και για τη δημιουργία ολοκληρωμένων επαγγελματικών και επιχειρηματικών προτάσεων.

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

  O.S.G. Shipping

  Our Blog

  Nέα & Άρθρα

  Τεχνοτροπίες τοιχοποιίας

  Σίγουρα μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σας με ένα απλό χρώμα, και θα καταλήξετε με ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Αλλά μερικές φορές, θέλετε να πάτε πέρα ​​από το “ωραίο”. Αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο με το ντεκόρ του χώρου σας, γιατί να μην εξετάσετε τη χρήση μίας τεχνοτροπίας.

  Ο κατασκευαστικός κλάδος «κλειδί» για την επανεκκίνηση της οικονομίας !

  «Η μετά-Covid-19 εποχή συνιστά μείζονα πρόκληση, που όμως θα μπορούσε να μετατραπεί σε ευκαιρία, τόσο για τις κατασκευές, όσο και για την ελληνική οικονομία», επισημαίνει ο Ιωάννης Ψαρράς, διευθύνων σύμβουλος της Aluperfection Hellas.

  MENU

  GR