STARTING A NEW PROJECT ?

Request for a Consultation

  Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

  Ζητήστε μας μια συνάντηση για να μιλήσουμε για το δικό σας Project

  Ονοματεπώνυμο*

  Εταιρεία/Ιδιότητα*

  Email*

  Τηλέφωνο*

  Το μήνυμά σας

  Με ποιό τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  Πυλώνες Υπηρεσιών

  για όλα τα στάδια του έργου

  Γιάννης Περδικούλης

  Ο CEO σας καλωσορίζει

  Ο σχεδιασμός του δικού σας οράματος αποτελεί για εμάς πρόκληση!

  Κάθε νέο project είναι για εμάς μοναδικό και ξεχωριστό. Με γνώμονα το δικό σας όραμα, με την εμπειρία των έργων που έχουμε υλοποιήσει μέχρι σήμερα, με πάθος για το design, την καινοτoμία και τη σύγχρονη αισθητική, αλλά και με οδηγό την λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα του χώρου, επιλέγουμε κάθε φορά τα καλύτερα υλικά και τις καταλληλότερες τεχνικές και μελετάμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και ολοκληρώνουμε το έργο που θα παρουσιάσει μπροστά σας αυτό που ονειρευτήκατε.

  Aρχιτεκτονική

  Μελέτη έργου

  Είναι ο σχεδιασμός, η αρχή ενός οράματος. Ως πελάτης, καθορίζετε τον σκοπό της δομής και τις οικονομικές, σχεδιαστικές και λειτουργικές απαιτήσεις της. Οι συνεργάτες μας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, συλλέγουν όλες αυτές τις μοναδικές πληροφορίες και δουλεύουν με σκοπό τη δημιουργία ενός αξιόλογου αποτελέσματος.
  Από αρχικά πρωτότυπα σχέδια που σκιαγραφούν το πώς θα μοιάζει ο χώρος σας μετά την κατασκευή, έως την τρισδιάστατη μοντελοποίηση που προσθέτει ακρίβεια και σαφήνεια στο σχεδιασμό παράλληλα με 3D απεικόνιση, θα μπορείτε να δείτε τα σχέδια του έργου σας.
  Από λειτουργική και αισθητική άποψη, μέχρι την επιλογή των κατάλληλων υλικών για την υλοποίηση του έργου, τα πάντα είναι προϊόν της συνεχούς μελέτης του δημιουργού και της δέσμευσης στα πρότυπα ενός εξιδανικευμένου επιτεύγματος. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, γνωρίζουμε ακριβώς ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να υλοποιήσουμε ένα έργο βιώσιμο οικονομικά και για την πλήρη ικανοποίηση των χρηστών και των επενδυτών. Εφαρμόζουμε ολόκληρο το έργο σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

  Χρησιμοποιούμε εργαλεία και εφαρμόζουμε τεχνικές, ώστε να βρούμε την τέλεια για εσάς λύση και φροντίζουμε πάντα να πληρούμε όλες τις απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της φάσης κατασκευής.

  Εξειδικευμένη

  Κατασκευή

  Η δέσμευσή μας για εξυπηρέτηση των πελατών μας προέρχεται από το απλό γεγονός ότι ενδιαφερόμαστε για τη δουλειά μας. Κάθε έργο δίνει στην ομάδα μας την ευκαιρία να λάμψει και η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να κάνει ακριβώς αυτό.
  Από τον χειρισμό του γραφειοκρατικού φόρτου έως την επιλογή των κατάλληλων υλικών για την τελική διαμόρφωση του χώρου σας, η κατασκευή είναι θέμα αφοσίωσης. Η Brand Construction Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, εξασφαλίζει ολοκληρωμένη φροντίδα κατασκευής, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια, την αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών υλικών, αλλά κυρίως στην επιλογή των σωστών συνεργατών και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο άτομο που ενδιαφέρεται άμεσα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πορείας υλοποίησης του έργου.

  Προμήθεια & εγκατάσταση

  Εξοπλισμού έργου

  Η εταιρεία μας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και το σύγχρονο design, προτείνει μοναδικές λύσεις για τον εξοπλισμό και την προβολή των προϊόντων & δραστηριοτήτων σας, είτε με προϊόντα του εμπορίου, είτε με ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας προσφέροντας σας ξεχωριστή αισθητική. 

  Προτάσεις & Μελέτη

  Διακόσμησης

  Κάθε τάση έχει τη δική της φιλοσοφία. Κάθε υλικό έχει τη δική του ταυτότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αισθητική ουσία είναι ένα μείγμα γνώσης, εμπειρίας και αντίληψης. Από την έμπνευση της δημιουργίας ξεχωριστών χώρων με μια μοναδική λειτουργική και καλαίσθητη ταυτότητα μέχρι την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος, η Brand Construction, με βάση τις αισθητικές και λειτουργικές γραμμές, καταφέρνει να αναδείξει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε χώρου.

  Το έργο μας περιστρέφεται γύρω από την ιδέα ότι η Αρχιτεκτονική είναι μια μοναδική μορφή τέχνης στην οποία συναισθήματα και λειτουργικότητα ενώνονται σε κάθε έργο. Η εταιρεία μας διερευνά τις άπειρες σχέσεις μεταξύ τέχνης, αρχιτεκτονικής, τόπου, χώρου και ιστότοπου. Τα έργα μας αναπτύσσονται μέσω διαλόγου με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή απάντηση σε κάθε μία από τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

  .

  MENU

  GR