STARTING A NEW PROJECT ?

Request for a Consultation

  Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

  Ζητήστε μας μια συνάντηση για να μιλήσουμε για το δικό σας Project

  Ονοματεπώνυμο*

  Εταιρεία/Ιδιότητα*

  Email*

  Τηλέφωνο*

  Το μήνυμά σας

  Με ποιό τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  Στεγάζουμε

  Όνειρα, Επιθυμίες

  & Επιχειρηματικά πλάνα

  Η εταιρεία Brand Construction είναι μια κατασκευαστική εταιρεία του 21ου αιώνα που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εργαλεία και προϊόντα για την επίτευξη ακριβών και οικονομικά έργων.
  Δουλεύουμε σκληρά για να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε τη συνεργασία μαζί τους. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το έργο, όταν συνεργάζεστε μαζί μας, με την αφοσίωση και την εργατικότητά μας, σας παρέχουμε την ασφάλεια και την πεποίθηση ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
  Αφουγκραζόμαστε τις ιδέες και τις ανάγκες σας και μαζί με τους πλήρως καταρτισμένους και ασφαλισμένους επαγγελματίες μας και την ομάδα σχεδιασμού, υλοποιούμε για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων για το έργο σας. Αναλαμβάνουμε έργα από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επιλογή των υλικών και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, διασφαλίζοντας ότι τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και ότι εφαρμόζονται οι σωστές διαδικασίες σε όλη την κατασκευή.

  Construction is not

  only our Work…

  It’s our Passion!

  Άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό
  Υψηλή ταχύτητα παράδοσης έργων
  160 σταθεροί συνεργάτες
  Παροχή όλων των υπηρεσιών για κάθε έργο
  Τεχνογνωσία & υψηλή ποιότητα κατασκευής
  Δυνατό aftersale service
  Ανάληψη έργων σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.
  Εγγύηση καλής λειτουργίας

  Η πορεία μας

  15 Χρόνια Δημιουργίας

  Η εταιρεία Brand Construction ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των κατασκευών με έργα και μελέτες ανθρωποκεντρικές και ταυτόχρονα σύγχρονες.
  Το έργο μας περιστρέφεται γύρω από την ιδέα ότι οι κατασκευές και η αρχιτεκτονική είναι μια μοναδική μορφή τέχνης στην οποία συναισθήματα και λειτουργικότητα ενώνονται σε κάθε έργο. Η εταιρεία μας διερευνά τις άπειρες σχέσεις μεταξύ τέχνης, αρχιτεκτονικής, τόπου, χώρου και ιστότοπου. Τα έργα μας αναπτύσσονται μέσω διαλόγου με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή απάντηση σε κάθε μία από τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

  We bring your project to life

  Company Vision

  Το όραμά μας

  Οι αξίες έχουν σημασία. Έχουν τη δύναμη να παρουσιάσουν τα καλύτερα μέσα μας και να αντανακλούν την αποφασιστικότητά μας να διατηρούμε πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα στην όψη. Παραμένοντας πιστοί σε ένα σύνολο εμπνευσμένων και ενεργοποιητικών βασικών αρχών και αξιών, διευρύνουμε την προοπτική μας, αναπτύσσουμε τις δυνατότητές μας και δημιουργούμε νέες δυνατότητες. Με την καθοδήγησή τους, μπορούμε να πλοηγηθούμε καλύτερα στα κύματα της αλλαγής, να χτίσουμε το όραμά μας και όχι μόνο να προβλέψουμε, αλλά και να διαμορφώσουμε το μέλλον. Οι αξίες μας είναι το βασικό κίνητρο που ενημερώνει την αποστολή μας να αναζητήσουμε νέες γνώσεις σε μια εποχή εξελισσόμενης τεχνολογίας, αλλαγής επικοινωνίας και επέκτασης της γνώσης. Δεν είναι μόνο η αφετηρία μας. Είναι το ταξίδι μας. Για να παραμείνετε στην αιχμή και να βοηθήσετε στη διαμόρφωση του μέλλοντος. Να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο των κατασκευών, προσφέροντας με συνέπεια τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας και παρέχοντας πραγματική και βιώσιμη αξία σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Για να μείνετε μπροστά από το παιχνίδι και να κρατάτε πάντα τον παίκτη στο κέντρο.

  MENU

  GR